Siirry sisältöön

Pintakäsittelylaitosten ripustustelineet

Metallityö Kanerva Oy:llä on vahvaa erityisosaamista pintakäsittelylaitosten telineiden valmistuksesta.
Työ tehdään aina tarkasti piirustuksiesi mukaan tai kanssasi yhdessä suunnitellen.
Palvelemme yrityksiä kaikkialla Suomessa. Telinevalmistusta myös Viroon ja tarvittaessa muihin maihin.

Ripustustelineet

Me olemme pintakäsittely ripustustelineiden ammattilainen. Toteutamme ripustustelineet yli 30 vuoden kokemuksella. Valikoimaamme kuuluvat sekä tuotekohtaisesti suunnitellut ripustustelineet että yleistelineet sähkö-, kuumasinkitys-, kromaus- ja anodisointilaitoksille. Voit pyytää ammattilaisemme tutustumaan tuotantotiloihinne ja suunnittelemaan teille mahdollisimman tehokkaan ripustusjärjestelmän. Yhdessä asiakkaan kanssa löydetty ratkaisu voi tuoda tuotannollisia hyötyjä myös teille. Meillä on erikoisosaava henkilökunta, joka valmistaa juurikin teille sopivat työkalut pintakäsittelyyn.

Meillä on Somerolla omat toimitilat, josta palvelemme pintakäsittelylaitoksille ympäri suomen, on meillä myös Virossa asiakkaita ja palvelemme tarvittaessa muihin maihin. Oli pintakäsittely telineiden tarve pieni taikka suuri niin ole rohkeasti meihin yhteydessä. Meillä on halu auttaa teitä. Vuosien kokemuksen myötä olemme todella kustannustehokkaita, mutta samalla haluamme myös koko ajan pysyä ajan hermolla ja kehittää työtämme.

ripustintelineet

Miten edetä?

Olette olleet yhteydessä meihin ja kun olemme löytäneet teille sopivan ratkaisun, alkavat motivoituneet ammattilaisemme viipymättä töihin. Huolellinen ja tehokas suunnittelu, laadukkaat materiaalit, hyvät tekijät ja sitä kautta paras mahdollinen työnjälki ovat meille kunnia-asioita ja niiden avulla olemme saaneet valmistaa jo vuosia pintakäsittely ripustustelineet asiakkaillemme. Toivottavasti teistä tulisi myös meille uusi asiakas.

Materiaalit

Valmistamme ripustustelineet useista materiaaleista. Esim. Mustasta -, haponkestävästä teräksestä, alumiinista, kuparista, messingistä ja titaanista. Joten valikoima on todella suuri. Palvelumme kattaa myös valmistamiemme telineiden muovitukset. Tämä toteutetaan vihreällä, kemikaaleja kestävällä muovilla. Muovituksessa kappaleen maksimikoko on 1500 x 1100 x 250 mm. Joten jos tunnet että meistä olisi apua ripustintelineiden osalta niin ole rohkeasti yhteydessä ja löydetään yhdessä vastauksia kysymyksiisi.

ripustustelineet
ripustintelineitä
Vieritä ylös