Siirry sisältöön

Teollisuuden teräsrakenteet
kotimaiselta valmistajalta

Valmistamme tarpeidesi ja toiveidesi mukaiset kevyet metalli- ja teräsrakenteet ja kaikkiin teollisuuden käyttötarkoituksiin. Palvelemme asiakkaitamme yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella!

Meiltä saat teräsrakenteet ja metallirakenteet

Tarvitsetko laadukkaita teräsrakenteita? Me Metallityö Kanervalla olemme työskennelleet metalli- ja teräsrakenteiden parissa jo yli kolmenkymmenen kuuden vuoden ajan. Meillä on siis alalta pitkä kokemus.

Toimitamme myös vaativat teräsrakenteet

Pystymme toteuttamaan erikoisemmat ja vaativammatkin työt modernin konekantamme sekä osaavan ja motivoituneen henkilökuntamme ansiosta. Asiakkaan tarpeesta riippuen olemme mukana aina suunnitteluvaiheesta työn toteutukseen saakka.

Olethan meihin yhteydessä, mikäli haluat tietää lisää palveluistamme!

metallirakenteet
Teräsrakenteet

Metalli- ja teräsrakenteet nopealla aikataululla

Kevyitä teräs- ja metallirakenteita olemme tehneet erilaisille teollisuuden toimijoille tilaustöinä sekä alihankintana.

Olemmekin toimineet pelkkien osien valmistuksen alihankkijana tai kokonaisvaltaisempana tuotteiden tekijänä. Tehokkaan tuotantoketjun avulla metalli- ja teräsrakenteet valmistuvat nopeasti ja pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkaallemme kattavia palveluita. Räätälöimme kokonaisuuden tilaajan tarpeisiin sopivaksi.

Metallityö Kanervan omat tuotantotilat sijaitsevat Somerolla. Sieltä käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, oli projektisi minkä kokoinen tahansa.

Pystymme antamaan aina kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastanne kevyestä teräs ja metallirakenteesta. Osaavat ammattilaisemme auttavat sinua mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä.

Mitä meiltä saa?

Meiltä saat lähes kaikki metallirakenteet ja teräsrakenteet, valmistamme sovitusti lähes mitä vain. Teollisuuden toimijat ottavat meiltä joko osan työstä tai koko projektin. Tarkoitus on palvella mahdollisimman laajasti asiakasta. Teemme erikoisia hitsauksia, kuten alumiini- ja haponkestäviä hitsauksia. Teemme myös monia erikokoisia kokoonpanotöitä. Haluamme palvella teitä mahdollisimman tehokkaasti ja ammattitaitoisesti joka osa-alueella. Olemme vuosien varrella tehneet mitä erikoisimpia tuotteita!

Pitkät asiakassuhteemme kertovat hyvästä työstä

Meillä on pitkät asiakassuhteet, jotka olemme saaneet tekemällä laadukasta ja kustannustehokasta työtä vuosien ajan teräs- ja metallirakenteiden parissa. Toimitusnopeus ja luotettavuus ovat olleet asiakkaiden tärkeimpiä kriteerejä tekijää valittaessa ja olemme pystyneet vastamaan tähän jo vuosien ajan. Olemme saaneet tästä kiitoksena pitkät ja kestävät asiakassuhteet, joista olemme hyvin kiitollisia!

Vieritä ylös