Teollisuuden teräsrakenteet
kotimaiselta valmistajalta

Valmistamme tarpeidesi ja toiveidesi mukaiset kevyet teräs- ja metallirakenteet kaikkiin teollisuuden käyttötarkoituksiin. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella.

Teräsrakenteet ja metallirakenteet

Olemme toimineet metalli- ja teräsrakenteiden parissa jo pitkän historian yli 36 vuotta, joten meillä on vankka kokemus alalta. Meillä on mahdollista toteuttaa erikoisimmatkin työt modernin konekannan ja hyvän ja motivoituneen henkilökunnan ansiosta. Tarvittaessa olemme mukana aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Kevyitä teräs ja metallirakenteita olemme tehneet erilaisille teollisuuden toimijoille tilaustöinä sekä alihankintana. Olemmekin toimineet pelkkien osien valmistuksen alihankkijana tai kokonaisvaltaisempana tuotteiden tekijänä. Pyrimme tehokkaan tuotantoketjun avulla palvelemaan asiakkaita nopeasti ja mahdollisimman kattavasti.

Omat tuotantotilat sijaitsevat Somerolla, mistä palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, oli projektisi minkä kokoinen tahansa. Pystymme antamaan aina kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastanne kevyestä teräs ja metallirakenteesta. Haluamme auttaa teitä projektissanne.

Mitä kaikkea kauttamme

Kauttamme saa melkein mitä vaan teräs- ja metallirakenteisiin liittyvää. Teollisuuden toimijat ottavat meiltä joko osan työstä tai koko projektin. Tarkoitus on palvella mahdollisimman laajasti asiakasta. Teemme erikoisia hitsauksia, kuten alumiini- ja haponkestäviä hitsauksia. Teemme myös monia erikokoisia kokoonpanotöitä. Haluamme palvella teitä mahdollisimman tehokkaasti ja ammattitaitoisesti joka osa-alueella. Olemme vuosien varrella tehneet mitä erikoisimpia tuotteita!

metallirakenteet
teräsrakenteet

Työsuhteet

Meillä on pitkät asiakas suhteet. Jotka olemme saaneet tekemällä laadukasta ja kustannus tehokasta työtä vuosien ajan teräs ja metallirakenteiden parissa. Toimitus nopeus ja luotettavuus on ollut asiakkaiden tärkeimpiä kriteerejä tekijää valittaessa ja olemme pystyneet vastamaan tähän jo vuosien ajan. Olemme saaneet tästä kiitoksena pitkän asiakas suhteen.

Ota yhteyttä