Teollisuuden teräsrakenteet
kotimaiselta valmistajalta

Valmistamme tarpeidesi ja toiveidesi mukaiset kevyet metalli- ja teräsrakenteet ja kaikkiin teollisuuden käyttötarkoituksiin. Palvelemme yli 30 vuoden kokemuksella.

Teräsrakenteet ja metallirakenteet

Olemme toimineet metalli- ja teräsrakenteiden parissa jo pitkän historian yli 36 vuotta, joten meillä on vankka kokemus alalta. Meillä on mahdollista toteuttaa erikoisimmatkin työt modernin konekannan ja hyvän ja motivoituneen henkilökunnan ansiosta. Tarvittaessa olemme mukana aina suunnittelusta toteutukseen saakka.

Kevyitä teräs ja metallirakenteita olemme tehneet erilaisille teollisuuden toimijoille tilaustöinä sekä alihankintana. Olemmekin toimineet pelkkien osien valmistuksen alihankkijana tai kokonaisvaltaisempana tuotteiden tekijänä. Tehokkaan tuotantoketjun avulla metalli- ja teräsrakenteet valmistuvat nopeasti ja pystymme tarjoamaan asiakkaille kattavia palveluita.

Omat tuotantotilat sijaitsevat Somerolla, mistä palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, oli projektisi minkä kokoinen tahansa. Pystymme antamaan aina kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastanne kevyestä teräs ja metallirakenteesta. Haluamme auttaa teitä projektissanne.

Mitä meiltä saa?

Meiltä saat lähes kaikki metallirakenteet ja teräsrakenteet, valmistamme sovitusti lähes mitä vain. Teollisuuden toimijat ottavat meiltä joko osan työstä tai koko projektin. Tarkoitus on palvella mahdollisimman laajasti asiakasta. Teemme erikoisia hitsauksia, kuten alumiini- ja haponkestäviä hitsauksia. Teemme myös monia erikokoisia kokoonpanotöitä. Haluamme palvella teitä mahdollisimman tehokkaasti ja ammattitaitoisesti joka osa-alueella. Olemme vuosien varrella tehneet mitä erikoisimpia tuotteita!

metallirakenteet
Teräsrakenteet

Pitkät asiakassuhteemme kertovat hyvästä työstä

Meillä on pitkät asiakassuhteet, jotka olemme saaneet tekemällä laadukasta ja kustannustehokasta työtä vuosien ajan teräs- ja metallirakenteiden parissa. Toimitusnopeus ja luotettavuus ovat olleet asiakkaiden tärkeimpiä kriteerejä tekijää valittaessa ja olemme pystyneet vastamaan tähän jo vuosien ajan. Olemme saaneet tästä kiitoksena pitkät ja kestävät asiakassuhteet, joista olemme hyvin kiitollisia!

Ota yhteyttä